Šíleně ¦
Šíleně ¦
Anotace: láska a nič iné..
můžu ti dát jen to co nemusíš mi vrátit
jen s tebou dokonalá jsem
chci denně vidět tvoje oči zářit
nemusím se tvářit že jsi můj sen
když to čistá pravda je
jsi vše co mám a chci každý den!..
Publikoval(a):
ENý, 12.7.2014