Samotář
Samotář
Anotace: Zase jedna taková o lidském neštěstí.
Ta dáma ho nepěkně urazila.
Vidí, jak se mu posmívá.
Sen o ideální ženě se pomaloučku… rozplývá.
Nikdy nenavázal vztah.
V představách často býval
ženou, je jimi posedlý.
Ale teď lituje, že nikdy
neměl žádnou, a už vůbec né v posteli.
Publikoval(a):
Makaveli, 11.7.2014