Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už...

Už...

NikitaNikaT. Básně » ostatní ...

Anotace: ... bez anotace ...

Už se to pomalu blíží,
a ty… se doma už vidíš,
Tvé oči k nebi vzhlíží,
už jenom den…
… jedeš dál,
od splněného cíle mizíš…

S myšlenkou a touhou,
co drží na dalekých cestách,
blízké, rodina, láska…

Těším se na setkání,
na polibek i objetí,
ať anděl Tě na cestě ochrání,
posílám Ti polibek…
… taky pohlazení,
ať k Tobě, drahý, právě doletí…


Copyright © 2014 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 11.7.2014
Přečteno (193x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 04:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti