Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Narozeninová

Narozeninová

lucikB Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: babičce k narozeninám

Otvírám knihu plnou stránek,
do ruky beru pero a jdu psát,
pár posledních milých řádek
kapitoly osmasedmdesát.

Napíšu samá krásná slova jen,
shrnu je do několika vět,
ať kapitola další je jako sen,
ať krásný ti přijde tento svět.

Pak knihu pomalu zavírám,
u srdce pěkný pocit mě hřeje,
oči lehounce přivírám,
ať zdraví celý příští rok ti přeje.
Publikoval(a): lucikB, 11.7.2014
Přečteno (423x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Malce, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti