Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro něj o nás

Pro něj o nás

z tance na posteli
vzešlo pár tak krásně prožitých hodin
za zataženými okny
se milují dva milenci

nevím proč ty
prostě to tak cítím
jsme jen my
pocit že letím

máš moji náruč
moje tělo
obímající obouruč
moje srdce a vše co kdy chtělo

teď leží vedle mě
nádherný to pocit
a navíc když se usmíváš jen pro mě
a nás dva...
Publikoval(a): ENý, 10.7.2014
Přečteno (383x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 16:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti