Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klaun

Klaun

Makaveli Básně » Smutné

Anotace: Tenhle měl vážně pech. O tom, co se stane, když dětská hravost přeroste v dravost.

Nikdy se neusmál, přesto od
něj děti odchází veselé.

On je teď pánem jejich drobných bránic.


(smějí se mému neštěstí?)

.
.
.


Jako by uvnitř bylo něco zkažené.


(zdá se, že se mi posmívají)


Ach, jsou tak pitomé.

.
.
.


Dětská radost se změnila
v řev hladových šelem.


Už mě trhají, chtějí mě sníst.

Zuby do mě bodají a já už
nemohu… nic veselého říct.
Publikoval(a): Makaveli, 10.7.2014
Přečteno (232x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, Martin Havlíček, koiška, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti