Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za volant...

Za volant...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Možná to někdo z Vás také zná, práce je práce, a láska... ta je napořád, ať už jsme kdekoliv. (inspirováno, momentální pocit)

Za volant usedáš
a uháníš dálavou…

v mapě cíl svůj hledáš,
do navigace ho zadáš…

… a v hlavě myšlenky máš
na mě, svojí milou…

SMS můj mobil rozsvítí,
u srdce hřeje mě pocit,
že je vše v pořádku.

Čtu Tvá slova…

“Chci zas Tě obejmout,
lapit Tě do svých sítí,
je věcí přec veřejnou,
že mé srdce cítí…

… ať každý ví,
já zakřičím to do světa…

Lásko, chybíš mi, miluji Tě,
těším se na Tebe,
ať už jsem jenom zpět…“


Copyright © 2014 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 10.7.2014
Přečteno (102x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti