Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbytky naděje

Zbytky naděje

ENý Básně » Deprese

Anotace: need hope...

Co je podstatou
kolik zbývá možností
když blízcí odejdou
balancování nad propastí

minuta ticha
za všechny padlé
hluk utichá
jsme černí andělé

slzy stékají po tvářích
krev opouští tepny
v posledních okamžicích
pozůstalé dcery a ženy

že prý je důležité srdce plné lásky mít
ale když ji nikdo neoplácí
pak nestojí za to žít
proč rozdávat když se nic nevrací..
Publikoval(a): ENý, 9.7.2014
Přečteno (301x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti