Noční bdění
Noční bdění
Anotace: Noc když zahalí můj kraj i okolí...
Noc když zahalí můj kraj i okolí,
vídám místa, hory, vrchoviny, pláně,
kde nic netrápí mne - nebolí.
Nespím, nechutná mi,
kouřím jako pohádkový drak.
Ach ano, bohužel už je to tak
a piju moc kávy.
Však začínám chápat víc,
života dráhy.
Časové okovy , života konce,
slýchám i andělů,
tichounké zvonce.
Jimiž nás volají,
do jiných časů,
vnímat zas smyslně,
života krásu.
Publikoval(a):
Taren, 9.7.2014