Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Múza

Múza

Oprýskaný lak se sloupal,
může za to tvoje touha.

Světlice z temnoty stoupá,
písničky mi v hlavě broukáš.

Když cítíš, že jsem neurvalá,
jen rozmýšlím jak mám tě ráda

Všechno, co jsem kdy zažila,
na plátně se promítá.,
Mysl zdá se prohnilá..

Přímo z hledáčku obkreslíš,
vytvoříš naší budoucnost,
deprese černé zpopelníš,
chci žít s tebou jen přítomnost.
Publikoval(a): cécile, 7.7.2014
Přečteno (149x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti