Slunce, Slunce a Nebe ( Setkání s duší )
Slunce, Slunce a Nebe ( Setkání s duší )
Anotace: Slunce Uprostřed Slunce spatřila jsem dvě slunce, jedno větší a jedno menší, to menší změnilo se, najednou z něho byla holubice, která zmizela a zbylo jedno velké srdce, uprostřed záře rudé na mne Slunce promluvilo.
Slunce a Nebe, Marie Bernadeta
( Setkání s duší )
Modré je Nebe
Rudé je Slunce
Já miluji Tebe
a Ty mne
Tvá barva je rudá
a moje modrá
Ty jsi má Láska
a já dotěrná žena
co nepřestává
k Slunci volat
Sluníčko moje rudé
zůstaň na obloze
...
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 7.7.2014