Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poletím za tebou

Poletím za tebou

vanovaso Básně » o Lásce

Anotace: však dnes ne ještě...

Poletím za tebou
tam co létají tažní ptáci
na cestu dalekou
vezmu jen lásku v srdci

Poletím za tebou
a křídla černá
po cestě v oblacích
modře zbělaj

Poletím za tebou
jen počkej ještě
chci vidět rozkvetlou
louku a trhat třešně

Poletím za tebou
za tvojí láskou
za tvojí něhou
poletím
však dnes ne ještě
Publikoval(a): vanovaso, 6.7.2014
Přečteno (301x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Formis, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti