Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Divák

Divák

Sobi7 Básně » o Lásce

Anotace: zoufale doufam ze z milionu vyberes me

Tvoje volba,
tvoje rozhodnutí...
Jsem jen divákem,
co sedí bez hnutí.

Nemoha promluvit,
že zkazil bych show.
A tak jen sleduji,
Manéži tvou...

Stejné rok za rokem,
tvé vystoupení jest.
Pohled do tvých očí,
nemožné snést.

Ztratil jsem se v nich,...
A nechci najít cestu zpět,
v uších mi zní jen tvůj smích
a v srdci vzrostl květ.

Doufám že zavadíš o mě pohledem,
A uvidíš mě jak já tebe...
I když zatím je tvé srdce pod ledem,
a na dotyk zebe...
Publikoval(a): Sobi7, 6.7.2014
Přečteno (97x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti