Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je takový?

Je takový?

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Znáte dobře lidi kolem vás?

Pojď, poslouchej zpěv andělů,
omamující jak vůně omějů.
Nasaj do sebe tu čistotu z křídel,
v tobě ten démon zmizel...

Duši tvou už nehlídá Kerberos,
vím o tobě ledacos...
Umíš milovat celým srdcem,
nechceš být k ničemu nucen.

Jsi tajemství, které hladím,
při jitru se ztrácím za ním.
Nedokážeš být krutý,
znáš svět, ten pro tebe není smutný.

Sálá v tobě horkost dění,
rád se oddáváš nevšednímu snění.
Temnota tě neovládá,
tvá mysl je jako čistá panna.

Usměj se a noc se rozzáří,
netřeba obětin k oltáři.
Jsi Pánem noci,
nebe ti dává kus své moci.
Publikoval(a): Rose-H, 5.7.2014
Přečteno (92x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti