Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Brzy

Brzy

Brzy, brzy, brzy již!
Do temných hlubin odletíš
Tam obejmou tě slizké stvůry
Co spadly sem odkudsi shůry

Brzy, brzy, brzy snad
Přestane ti v mysli hrát
Ta hrubá hudba druhých houslí
Co spálí srdce rukou vroucí

Brzy, nebo klidně hned!
Nadechni se naposled
A natři si mastí všechny rány
I ty, co zatím nebyly ti dány
Publikoval(a): KatieP, 5.7.2014
Přečteno (64x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti