Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setkání

Setkání

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: Někdy se to tak přihodí......:-)

Šero už padá na okolí,
srdce mě tolik bolí.
Zavoní květy třešní a jabloní,
zpráva od tebe mě dohoní.

Chceš se zase setkat
a s mými rty potkat.
Za ruku mě něžně vzít,
celou jen pro sebe mít.

Svůj plášť noc už svléká,
pod okny nám šumí řeka.
Prosíš, abych ještě zůstala,
až poslední hvězda by se schovala.

Pojednou je mi smutno.
Vím, že láska je křehká,
když noci ubývá a probouzí se ráno,
buď nás obejme, nebo ztrestá.
Publikoval(a): Marci-Tami, 4.7.2014
Přečteno (269x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, děda včela, NikitaNikaT., Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti