Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlomená Křídla Anděla

Zlomená Křídla Anděla

gif22 Básně » o Životě

Anotace: Jen tak z nudy.. :-D původně písnička..

Jsem anděl, co zlomili mu křídla,
tím zkazili mi plány.
Prý se na to neumírá,
já však pořád myslím na létání.

Jen tak si vzduchem plout,
proplouvat hvězdami.
Jen tak si vzduchem,
a dívat se na Zemi.

Teď už se držím nízko,
daleko od mraků.
A mám své malé hnízdo,
na trati u vlaků.

A pak jsem potkal tebe,
anděla bez křídel.
Ukázalas mi Nebe
a řekla buď přítel.
Vždyť víš jaky to je...
Jen tak si Nebem plout...
Publikoval(a): gif22, 18.6.2010
Přečteno (390x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti