To se tak někdy holkám stává.
To se tak někdy holkám stává.
Anotace: Něco mi zbylo...
Něco mi zbylo na srdečním svalu.
Snad se to podobá smutku či žalu,
nestačí celá má erudice
k nalezení vhodné definice.
Něco se zaseklo hluboko v těle,
zasáhlo orgány plně a cele.
V krvi se rozpilo, protéká v tepnách -
snad proto cítím tě v bdění i ve snách?
Ty, kdos mě částečně vědomí zbavil,
v náruč mě uchopil, vítězství slavil.
Já s tebou slavila! Bez známky studu,
nevědouc, že mnou jen zaháníš nudu...
Prostý a bolestný závěr mi plyne,
na sklonku dne každá láska že zhyne.
Jak praví všemožné moudré hlasy,
má to tak být a nic nezmůžem. Asi.
Publikoval(a):
Henriette, 3.7.2014