Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:-)))
4.7.2014 15:32 | Marci-Tami
Zdržel bych se komentáře
brnění se nerozpáře.
Ze stříbra či z železa,
těžko se z něj vylézá.
Zbroj svou nechám na pokoji,
ať se neunaví v boji. ;-)
3.7.2014 14:47 | Bezhlavý rytíř
To je složité,do toho se raději nemontuju:-))
3.7.2014 8:49 | Kytka62