Pojďme tančit
Pojďme tančit
Anotace: Sama doma, hraje mi tu jazz, za okny prší a já bych si zatančila
Budeš se na mě usmívat?
Až si mě k sobě přitiskneš
A začne nám hrát jazz
Tvá ruka dvakrát větší než má
Přidržíš si mě tak krásně pevně
Postačí dotek a už se začervenám
„Jsi roztomilá…“
Tak pojďme tančit
Možná ti přišlápnu palec
Protože tvůj úsměv opíjí víc než Chardonnay
Ella nám zpívá „Let's do it, let's fall in love“
No tak ji poslechneme
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 2.7.2014