Lásky touha - Neopětované city
Lásky touha - Neopětované city
Anotace: Ten pocit když..
Lásky touha - Neopětované city
Laskavá slova - Promarněné věty
Plna očekávání - Nesplněné sliby
V očích zklamání - Děláš jen chyby
Publikoval(a):
Majdice, 2.7.2014