Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Bez komentáře dílo těžce se hodnotí. Máš styl máš Tvůj projev je osobitý. Víš co psát a slovy nešetříš. Zkrátka víš jak nato a taky to umíš.
7.10.2010 23:10 | Retr&s
Email:
Heslo: