Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zaťukal déšť,Spojení duší,Obraz spojení duší ( Setkání s duší )

Zaťukal déšť,Spojení duší,Obraz spojení duší ( Setkání s duší )

Marie Bernadeta Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Zaťukal déšť do prázdna Do ticha jenom tak zlehka Chci tvoje doteky na svém těle hýčkat chci mít tvé ruce když se vzbudím poruce

Zaťukal déšť

| Marie Bernadeta | Setkání s duší

Na okno zaťukal mi déšť
Zas Lásko myslím na tebe
Já tady a ty tam
tak lásko si tu vzdychám

To tvoje neřeš ráda mám
nevím proč je mi smutno
Že se tě nikdy nedočkám
Já jsem to chtěla a ty taky

Aby to mezi námi
zůstalo navždy
Láska je krutá
Bez těla žije ve mně

a pokušení ťuká
stále na parapet
Spím v černé noční košili
Teď jsem si přes ni dala župan




Spojení duší

Zaťukal déšť
do prázdna
Do ticha
jenom tak zlehka

Chci tvoje doteky
na svém těle hýčkat
chci mít tvé ruce
když se vzbudím poruce

Jsi ve mně cítím
Ty jemné doteky
tvé milující duše
každičkou chvíli na svém těle

jsi se mnou
jsi můj Já tvoje
A přece v hmotě
jsme vzdáleni


Obraz spojení duší

Pondělí v 10:55 | Marie Bernadeta | Setkání s duší

Chci ukrást tvoji duši
To Světlo které Slunce připomíná
Copak se v Nebi děje ?
Kdekdo si asi říká ?

Já vím to jistě !?
Slunce se spojilo
s další Hvězdou!
Toť obraz naší Lásky !

Sluníčko dává lidem život
Na zemi všechno prožíváme
Bez Slunce nebylo by
střídání dne a noci

a kdyby Země nebyla
Pak Slunce nemohlo by
přicházet a odcházet
Tak jako tvoje duše ke mně
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 2.7.2014
Přečteno (281x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti