Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

kdo po srdci vám slídí?

kdo po srdci vám slídí?

Elelyn Básně » o Lásce

Anotace: týrání

Už nevím, jak to přesně bylo.
Jestli pralo slunce nebo pršelo,
nevím to.
Ale tys mne líbal.
A od té doby jako by se všechno zastavilo.
Zcela jasně je to jak parazit.
Jak něco co se mi usadilo pod srdcem
a něco o co nestojím.
Užírá mě to po kouscích
a já křičím ''to už by stačilo!''
No tak,
přestaň mne trápit prosím.
PS.: MILUJI TĚ.
Publikoval(a): Elelyn, 2.7.2014
Přečteno (109x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti