Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kluk,selka a chlap

Kluk,selka a chlap

Taren Básně » Srandovní

Anotace: Vystřelit a trefit. Rychle, přesně, obezřetně. To chce fištrón, dobré oko, žádný vítr v bedně...

Šel kluk nes luk,
šla selka,
nesla máslo od pondělka.
Šel chlap měl svrab.

Selka, chlap a kluk,
co dones ten luk.
Šli dál tam na tu cestu,
co vede až k městu.

Ten chlap , co měl svrab,
tráva nerostla kam šláp.
Ta selka s máslem od pondělka,
dřevákem když dupla,
z trávy nevylétla včelka.

Šel chlap, šla selka,
šel kluk nes luk.
Z toulce vytáh šíp,
vystřelil a trefil,
snad jim bude líp,
a to není žádný vtip.

Trefil možná do srdíčka,
možná do gatí.
Trefit šípek "amóreček"
občas níže do pozadí,
to je někdy chválihodné
a snad se to vyplatí.
Publikoval(a): Taren, 30.6.2014
Přečteno (188x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti