Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nejdelší den

Nejdelší den

Tichý poeta Básně » o Přírodě

Anotace: Když den noci nejvíc upíjí

Zvony odbíjejí půlnoc na kostele
Obzor zatím skrývá oranž v dáli
Zakrývá ji dekou šedivého smutku,
které jsme se v noci vždycky báli

Paprsky se lehce díry proplétají
Zašít je, bude jeden den trvat
Dnes jsme noc sice přelstili
Zítra však nebudem, moci nic dělat
Publikoval(a): Tichý poeta, 30.6.2014
Přečteno (222x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marci-Tami, koiška, Lugilla

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 13:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti