Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Déšť -duha

Déšť -duha

Adyy Básně » ?nezařazené?

Anotace: Počasí je kouzlo přírody.

Když se mraky přihrnou,
a nebe se sešeří,
uvidíme malé kapky,
které znají leckteří.

Když padají hodně rychle,
a hustě za sebou,
můžou páchat velké škody
za sebou i před sebou.

Z deště jsou mokré silnice,
zaviňují nehody,
napomáhají však i řidiči,
nejsou to jen náhody.

Poté uvidíme slunce,
jak ozařuje kapky deště,
je to krásné kouzlo,
však ukáže se duha ještě.

Počkáme si na ni,
někdy je i dvojitá,
je to kouzlo přírody,
které se tu ocitá.

Na duze tančí víly,
držící dlouhé pásy,
ty pásy barvy,
které duha obléká si.
Publikoval(a): Adyy, 29.6.2014
Přečteno (61x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, NikitaNikaT., děda včela, AnDYY

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti