Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekání

Čekání

Jelínek Rockefeller Básně » Smutné

Anotace: Trocha slov napsaná při příležitosti sobotního noci.

Čekám na tebe a ty nejdeš,
Čekám smutně opodál.
Doufám, že ke mně cestu najdeš,
Odejít jsem se neodhodlal.

Čím to, že mě napínáš,
Víš o našem setkání?
Proč se v mém srdci rozpínáš?
To čekání mé chmury přihání.

Jsi pro mě jako Godot,
A mě neutěší nic.
Připadám si jako robot,
Jako papír pod čáry skic.

Obracím se a jdu dál,
Rovně a je jedno kam.
Avšak necítím se jako král,
Život je totiž jen klam.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 28.6.2014
Přečteno (211x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti