Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi se mnou jeden

Jsi se mnou jeden

Poutníček Básně » o Lásce

Anotace: Co jsi ty pro mě.

Díváš se na mě z mořských řas
a do bezhlavé hodiny
naráží vlny zas a zas

V ledem řvoucím příboji
topí se horký ranní svár
Jsme jeden, dva i obojí

Příď už jde ke dnu, zato kvítí
bouře se pne, pne po dně moře
a hořkozlatě svítí

Směješ se na mě z mořských řas,
jsi květ v horoucím příboji
Jsi bouře, led i obojí
Jsi se mnou jeden

zas a zas.
Publikoval(a): Poutníček, 28.6.2014
Přečteno (215x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: glacier, P.Believer, koiška, Rose-H, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti