Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osud mě připravil o vše

Osud mě připravil o vše

Jake Fire Básně » Smutné

Anotace: Dostal jsem nápad na smutnou báseň a tak jsem si ho napsal... Je to má první báseň tak doufám že se vám to bude líbit...

Nikdy jsem netušil,
co osud si pro mou rodinu připravil.
Sestra se ztratila, rodiče zemřeli,
Od té doby jsem tvář sestry nespatřil.
Proč mi tohle osud dělá,
proč mě tolik trápí?
Už chápu co to znamená,
ztratit všechny, i známí.
Aspoň mojí sestru, vrať mi osude,
však nikoho nevracíš, prosím smiluj se.
Publikoval(a): Jake Fire, 27.6.2014
Přečteno (159x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti