Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

domiiikk Básně » ostatní ...

Anotace: Láska ke kamarádovy

Tys do života mi vstoupil,
mé srdce tak na vždy si koupil,
ja ti ho dala ráda,
teď mám oči pro pláč, pro kamaráda.
Každý na jiné straně oceánu.
Proč to takhle musí být?
Tenhle problém v mém přesném plánu
myslím, že nejde vyřešit.
Publikoval(a): domiiikk, 15.6.2010
Přečteno (359x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti