Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chvíle klidu

Chvíle klidu

stix Básně » ?nezařazené?

Anotace: Střípek z nedokončené básně. Začal sem ji psát a nedopsal. Nevím jak pokračovat dál..Čekal jsem rozsáhlé dílo, skončilo u pár řádků..

Boje už utichly,
klid kráčí samotou,
zničenou krajinou,
pokrytou temnotou.
Vzhlížící k nebesům,
od dýmu zčernalé,
míjící vojáky,
ve tváři zsinalé.
Zničená vozidla,
jsou války důkazem,
hroutící se domy,
obvyklým úkazem.
Strach, hlad a zlost,
pocity bezmoci,
živí se na lidech,
jako vši u moci.
Publikoval(a): stix, 26.6.2014
Přečteno (71x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 1.11.2024 05:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti