Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děkuju za včerejší slova…

Děkuju za včerejší slova…

NikitaNikaT. Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Není to ani tak báseň, jen pár střípků, slovíček, pocit, že někteří lidé, co se nám snaží ublížit, ani tak naši lásku nerozbijí. Možná to někdo z Vás také zažil... a možná někomu tahle slůvka pomožou, že láska je o mnoho jiných věcích a základ je důvěra.

Děkuju za včerejší slova…

Píšu pár písmenek,
že se mně po Tobě stýská,
že je srdci ouvej
že na Tebe myslím
že Tě miluji
a polibek posílám…

po chvíli mobil,
zprávu mi od Tebe
dává znát…
… čtu s nedočkavostí,
jako bych se poprvé zamilovala.

„také na Tebe myslím,
nesmutni, lásko,
a….

… slzy nedávej znát na venek,
budoucnost se nám blýská,
ten člověk s básní je hloupej,
ale já se za nic nestydím,
lásku, jen Tobě slibuji,
i když Ti to omílám…

Těším se na Tebe,
Polibek vracím zpět“



Copyright © 2014 NikitaNikaT. & Miláček
Publikoval(a): NikitaNikaT., 26.6.2014
Přečteno (421x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Freequency

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti