Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snílek

Snílek

Marie Bernadeta Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Na zemi žiju jenom chvíli Spíš žiju mimo tuhle zemi ve Vesmíru své fantazie a svých představ

Snílek

1. dubna 2014 v 13:46 | Marie Bernadeta |
Básně II.


Na zemi žiju jenom chvíli
Spíš žiju mimo tuhle zemi
ve Vesmíru své fantazie
a svých představ

Slova jsou planety
Pocity hvězdy

Beru si často představy
něčí tváře sebou mimo zemi
to jsou meteority
co padají na planety

Stačí jen jméno vyslovit
a mluvit a mluvit
a už se rodí celá galaxie
v mé mysli

Srdce mým slovům
život vdechuje
A tak jsou všechny
mé planety obydlené

Dýchají prostým životem
jedné obyčejné ženy
co zůstala v duši
věčným dítětem Božím.

A mezi lidmi
na mých planetách
je láska prostá
jako květina
co rozkvétá

každičké ráno
v mém srdci
pro všechny kolem mne

a pro jednoho
určitého člověka
co ale zmizel v
černé díře
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 26.6.2014
Přečteno (328x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti