Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nočně ranní

Nočně ranní

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: *****myslím, že není potřeba******

Slunce nakukuje do ložnice,
jemně hladí moje líce.
Vánek mu v tom pomáhá
s košilkou si pohrává.

Slastně oči přivírám,
doteky tvé uvítám.
Noční lásky hraní,
přechází v ranní milování.

Šeptáš mi do ouška něžně,
neodcházej,
pomilujem se ještě.

Malou chvilku mám,
nepůjdu,
stoupat budem ke hvězdám.

S Tebou ve spojení,
život se mi rázem mění.
Narostly nám křídla,
pijem s nebeského vřídla.

Sluníčko mi víčka pohladí,
a mého muže poškádlí.
Už je čas vystoupit z ráje,
na noc si nechte lásko reje.
Publikoval(a): Marci-Tami, 25.6.2014
Přečteno (217x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lesní víla, Bezhlavý rytíř, bera, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti