Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínky

Vzpomínky

Teenka96 Básně » o Lásce

Anotace: I když nic nedokáže vrátit čas, ten příběh bude navždy v nás

I když nic nedokáže vrátit čas,
ten příběh bude navždy v nás.
O holce co dělá chyby,
o klukovi co jí chybí.
O chvílích zoufalství i strachu,
chuti vše sfouknout jak zrnko prachu.
O tom jak jsem byla šťastná,
o tom jak vypadá láska.
O pocitech co přichází a odchází,
o chvílích plných nesnází.
O tom jak během noci lze vše ztratit,
jak za jednu chybu ještě dlouho platit.
O všem na co si jen vzpomenem,
jsou to vzpomínky, které zpět nevemem.
Publikoval(a): Teenka96, 25.6.2014
Přečteno (184x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, P.Believer, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti