Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pád Andělů

Pád Andělů

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Nelítostný konec...

Je to takový pád,
když pláčou Andělé,
obepíná je vlna zrad,
klíží se jejich oči zasněné.

I křídla slzy roní,
do propasti padají,
v uších jim bolest zvoní,
chapadla Temnoty po nich sahají.

Konec a zmar,
v náruči ohně skonají,
zmizel ten božský dar,
marně o pomoc volají.
Publikoval(a): Rose-H, 24.6.2014
Přečteno (152x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti