Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

Tade Básně » o Životě

Anotace: Panika z období mé maturity.

Učím se vleže
učím se vsedě
Ztrácí se naděje
vidím to bledě

Od rána do noci
bez cizí pomoci
V časové tísni
s pocitem bezmoci

Den za dnem utíká
vnitřní hlas naříká
událost veliká
se špatným pocitem
do mysli proniká

Je to jak bič
neumět nic
chci utéct pryč
času mít víc
proč zrovna matura?!
řvu z plných plic

Čtvrtého června, osudné ráno
a po pár hodinách zaslechnu ANO!
konečně mizí i špatná nálada
cítím tu radost, stres ze mě opadá

V tu chvíli procitám, budí mě světlo
to slunce mi do tváře první paprsky vmetlo.
Byl to jen sen, kterých jsou tisíce
a do zkoušky zbývá sotva čtvrt měsíce.
Publikoval(a): Tade, 23.6.2014
Přečteno (110x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Julien

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 21:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti