sněhové vločky vol.2
sněhové vločky vol.2
sypaly se po tvé hrudi
dolů
protože krajku
co vytvořily na tvých klíčních kostech
jsem protrhla prstem
a dopadly
uplně na dno
kde se rozbily
na tisíce malých kousků
které už nikdo nesloží
zpět
Publikoval(a):
misafrusciante, 22.6.2014