Když nemůžu spát
Když nemůžu spát
Anotace: Něco za něco....směnný obchod , není až tak špatná věc.
Když nemůžu spát,
chodím hvězdy počítat.
Ticho venku poslouchám,
na život si nezoufám.
Noc je sladká paní,
občas ukradne mi spaní.
Co dá místo toho?
Hvězd a básní mnoho.
Publikoval(a):
Taren, 22.6.2014