Matkou lásky
Matkou lásky
Anotace: Snad aby to nejkrásnější nemohlo být zničeno Proto je tajemství tak krásné
Matkou lásky
| Marie Bernadeta | Znamení
Hlasy v hlavě mlčí
Unavené oči
Ale spánek jaksi
přerušený vejpůl
dnes mi zůstal v rukách
Nemoc a slabost
zkříží plány často
A člověk jaksi vzdychá
Chtěl jsem tohle a tamto
Však duše moudrá
tělu říká
Hledej pravdu
ve všem co ti říkám
Obrazy jsou tu
proto
Aby se mysl měla
o co opřít v prostoru
jenž vyplňuje hmota
v neviditelném pohybu
neustálém
Vibrace v různých místech
těla mého
stále mne ujišťují mlčky
Však v záchvěvech podobných
škubu nervu nebo pohybu plodu
Vždy však někde jinde a nečekaně
A jakoby něčí ruka mne hladila
Já miluji a Láska
na vše odpovídá
v tajemném spojení
je uzavřena očím
lidským
Snad aby to nejkrásnější
nemohlo být zničeno
Proto je tajemství
tak krásné
a s úctou na něj hledět
Dotýkat se zlehka
Lásky smíme
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 22.6.2014