Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

jdi

jdi

Killerka. Básně » ?nezařazené?

Anotace: rozloučení nepříme pač by to nebylo vubec přijemne

Je možné že si jednou přečteš tyhle slova,
v té chvíli pak pochopíš,
že neuvidíme se nikdy znova.

Proč?
To je otázka kterou pokládám,
Pokud byla tohle láska,
husí kuži z toho mám.

Né nemyslím že já před něčím utíkám,
ale že bohužel tvoje rádoby city,
né na schvál,
nevnímám.

Nemohu ti přeci lhát,
nemohu dál vedle tebe spát,
ty nesmíš mě už mít víc rád,
zapomeň na mě i jako kamarád.
Publikoval(a): Killerka., 22.6.2014
Přečteno (52x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 18:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti