Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

noční obloha

noční obloha

James Libustka Básně » o Životě

Anotace: ........................

zvedni jen hlavu, koukni se na nebe, vyber si hvězdu, co je jen pro tebe...
jen a jen na ni , jen na ni se zadívej a dění světa vůbec pak nevnímej...
je to jen chvilka, ale ta za to stojí, nesmí přec do lesa ten, kdo se bojí....
už pro ten pocit a jen pro tu chvíli, využij noci a vynalož síly....
Publikoval(a): James Libustka, 11.6.2010
Přečteno (396x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti