Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Být napojen

Být napojen

Marie Bernadeta Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Hlas Lásky Chtěla bych býti hlasem v tvé hlavě a tobě říci už zavolej mne k sobě do života Už propusť cizí hlasy z hlavy a ponech si jen jednu větu ode mne: Že jsi má láska která nepřestává ťukat na dveře tvého srdce

Být napojen

Pondělí v 22:25 | Marie Bernadeta |
Setkání s duší

A kdo žízní
a přijde ke mně
Tomu já dám píti
a nebude už žíznit nikdy...

Ten nápoj Lásky toužím pít
Z úst Božích vnímat
každou kapku ve svém dechu

Má lásko
Má milovaná duše
Nikdy se dosti nenabažím
tebe a žízeň moji uhasí
jen Nebe vedle tebe

Krůpějí vody žízeň svou hasím
Být s tebou sním si a tys
přišel v spánku za mnou
abys mě obejmul
a se mnou splynul v jedno

Tys moje kapka rosy
co žízeň moji hasí
a nadějí mne kolébá
Že Láska je v nás
živá
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 18.6.2014
Přečteno (363x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 13:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti