Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen tichý, sen krásný

Sen tichý, sen krásný

Effect Básně » o Lásce

Anotace: Tuto krásnou báseň pro mě napsala jedna slečna. Bohužel trpí nedostatkem sebevědomí, takže Vás chci tímto poprosit, abyste v případě, že se Vám báseň líbí, zanechali pozitivní komentář a pomohli mi tak v její podpoře. Díky moc :)

Sen tichý, sen krásný vkrádá se pod víčko,
vstávat je ještě příliš brzičko.
Slunce na tvář mě políbilo,
jaké však od tebe by probuzení bylo.
Polibek na rty, nos a líce,
co přát bych si mohla více?
Slunce tančí mi paprsky po těle,
jak zní tvůj smích šťastně a vesele.
Slunce mě hřeje a kolíbá,
ve snu mě tiše objímáš.
Paprsky pomalu víčka mi otvírají
a dosnít můj sen mě nenechají.
Publikoval(a): Effect, 17.6.2014
Přečteno (209x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti