Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zuby nehty

Zuby nehty

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Máš mě asi napořád označenou a ani o tom nevíš.

Otisky tvých pravidelných zubů
Se na mém srdci pořád nehojí
Víš, stala jsem se členkou klubu
Těch, co za to vůbec nestojí

Zbabělé dítě v sukni s puntíky
Děvče v rohu, co se mračí smíchem
Když všichni kolem uctívají zlozvyky
Mazlím se vytrvale se svým tichem

A ty škrábance od tvých nehtů z žuly
Jsou v mojí hlavě pořád čerstvě rudé
No tak se opíjím, líbám bezejmenné nuly
Mám strach, co ze mě zítra zbude
Publikoval(a): Sedmnáctka, 16.6.2014
Přečteno (114x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Formis, Lugilla, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti