Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koho z nás dvou to bude bolet víc?

Koho z nás dvou to bude bolet víc?

NikitaNikaT. Básně » Smutné

Anotace: Mám v hlavě spousty myšlenek, otázek, ale odpovědi žádné. Někdy je lepší nic nevědět... leč v úterý to musí být. Návštěva lékaře... :o( :o( :o(

Trápím se
a snad nevím, kudy kam,
jen co směju se,
vzápětí přijde klam…

Tlak k nebesům stoupá,
marně moje mysl doufá,
že se to spraví,
nepřiznám si, že zlobí mě…

… zase moje zdraví.

Srdce!
Hraješ se mnou rošády?
Poslouchej mě lépe,
sic dám si kafe!
A dostaneš ode mě grády…

… koho z nás dvou to bude bolet víc?


Copyright © 2014 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 16.6.2014
Přečteno (154x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Nikýsek_Nikýsek

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti