Láma
Láma
Anotace: Někdy je potřeba napsat něco pro zklidnění mysli a těla. *láma=tibetský duchovní učitel buddhismu.
Vstupuji do chrámu, kde
mě bolest opouští.
Zdravím starého lámu a on mi odpouští.
Budu svědkem osvícení,
prý to chce samotný Buddha.
Možná dospěji k vykoupení
a posílení ducha.
.
.
.
Po meditaci v míru odchází a já
už chápu smysl pravé víry…
Význam všech pocitů, muk a skutečné síly.
Publikoval(a):
Makaveli, 15.6.2014