Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci

Chci

Chci běžet s větrem o závod,
cítit volnost, ta mi přijde vhod.

Chci slyšet své srdce rytmicky bít,
už nikdy v životě o nemožném snít.

Chci zpívat si nahlas a zvesela
už se netvářit jak okurka kyselá.

Chci se na celé kolo smát
se vší zlobou se statečně prát.

Chci být silná a statečná bytost
zbytečně nepociťovat nad svým životem lítost.
Publikoval(a): janca87, 15.6.2014
Přečteno (988x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Michelle.Morrigan

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti