Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Co do života dáti ?

Co do života dáti ?

Bad Monkey Básně » o Životě

Anotace: Když už nevím jak dál.... :(

Nějak nemůžu dále žít,
když nevím, co od života chtít.
Život taje jako bílí sníh,
závidím dětem jejich bezstarostný smích,
avšak já už se takhle nemůžu smáti,
když tíhy života nedají mi spáti
teď začínám se báti,
protože nemám, co do života už dáti.
Publikoval(a): Bad Monkey, 9.6.2010
Přečteno (487x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti